Sliktas ziņas aktiera Ģirta Ķestera dzīvē

Latvijas Dailes Teātra aktierim Ģirtam Ķesterim pašlaik iet grūti un viņš ir gatavs ar to dalīties ar citiem. Viņš piedzīvo sarežģītu periodu.

Dzimis 1964. gada 14. februārī, Ģirts Ķesteris ir pazīstams kā latviešu aktieris. Viņš pievienojās Dailes teātrim 1994. gadā, bet iepriekš izcelties bija spējis Valmieras Drāmas teātrī. G. Ķesteris aktīvi piedalījies vairākās latviešu spēlfilmās un televīzijas seriālos.

 

No 2006. gada viņš tika parādīts kā Leons televīzijas seriālā “Neprāta cena” uz LTV, un no 2017. līdz 2018. gadam viņš uzņēmās dubultlomu – Leona un Fēliksa – seriālā “UgunsGrēks”.

 

Turklāt 2017. gadā viņš ieņēma galveno lomu TV3 seriālā “Sveša seja”. 1994. gada Spēlmaņu naktī viņš tika gods ar prestižo gada aktiera balvu par izcilu Ārkenholda tēlojumu slavenajā lugā “Spoku sonāte” un ieguva titullomu cienījamos uzvedumos, tostarp “Ferdinando”.

Kā papildinājumu, 2009. gadā viņš saņēma ievērojamo Harija Liepiņa balvu, un 2014. gadā viņam tika piešķirts arī izcilais IV šķiras Triju Zvaigžņu ordenis. Ģirts Ķesteris ir režisora Zigurda Ķestera dēls.

 

No laulības ar aktrisi Leonardu Ķesteri, viņam piedzimis dēls Pauls. Vēlākās attiecībās ar Dailes teātra aktrisi Aiju Dzērvi, viņam piedzimusi meita. Vairākus gadus viņš dzīvojis kopā ar aktrisi Kristīni Nevarausku.

Lasi arī: Spēkā stājas jauni grozījumi – VID tagad būs vieglāk piekļūt jūsu finanšu informācijai

Lasi arī: Komisija jau apstiprinājusi: Plānotas būtiskas izmaiņas nodokļos no 2024. gada, kā arī par naudas atbalstu ģimenēm

Tomēr Ģirtam Ķesterim dzīvē ir iestājies sarežģīts posms. Viņš bija gatavs dalīties ar to vienā no nesenajām intervijām. Šis laikposms ir izšķirošs un prasa grūtus pūliņus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment